​Børnesenge

Alt til børne- og ungdomsværelset

Når dagen endelig kommer, hvor dit barn skal flytte fra sin tremmeseng er det vigtigt at være forberedt med en børneseng, så den lille kan få sig en god nattesøvn.

Hos Ringsted Møbelland har vi en masse forskellige børnesenge du og dit barn kan vælge mellem. Skal det være en prinsesse seng så jeres datter kan sove som i eventyret, eller skal det være en halv høj seng med rutchebane, så sønnike kan suse lige ned til morgenmaden? Vi har et stort udvalg af smarte senge til børn, der sikre at vores små poder får sig en god nattesøvn.

Noget for enhver smag​

Pige senge eller drenge senge? Hos Ringsted Møbelland har vi senge til børneværelset uanset hvilken stil og størrelse i leder efter. Vi har mange halvhøje senge med gode muligheder for opbevaring under. Vi har køjesenge, senge med rutchebane, sengestel, senge med stiger. Vi har senge i alverdens forskellige temaer og stilarter. Skal børneværelset indrettes som et eventyrland? Et dinosaurunivers eller et kreativt frirum? Vi har børnesenge til alle typer, og vi glæder os til at vise dem frem.

Vi har alt indenfor børn og ungdom, til dig som skal have hele værelset møbleret, vi har indrettet kælderen på vores nytilbgning med alt til børn, unge, og til alle andre med et ungt hjerte. Kom ned se vores store udvalg til børne- og ungdomsværelset ved at besøge vores forretning i Ringsted, nær Roskilde, Holbæk og Slagelse, eller ring til os på 57 61 11 80 hvis i har nogle spørgsmål.

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00