Vælg dit spisebord med omhu

Er du en person, der sjældent har gæster til mad, eller ikke har så meget plads i hjemmet, så er det en ide at nøjes med et mindre spisebord. Men er du en person, der ofte har gæster i hjemmet, hvor i spiser sammen, har du brug for et større spisebord. Nogle spiseborde kan endda gøres større, så det i dagligdagen ikke fylder så meget, men når der kommer gæster, kan det nemt slås ud.

Nok at vælge imellem

Hos Møbelland er vi kendt for at have et stort udvalg, og det sammen gælder for spiseborde. Vil du have et spisebord, der er stort, lille, rundt, firkantet, farvet eller af glas, så har vi masser af muligheder til dig. Vi har blandt andet spiseborde fra leverandører som Skovby, Haslev, himolla, Gangsø, Canett og mange mange flere. Fælles for vores møbler, og dermed også vores spiseborde, er at kvalitet er i top, og designet er attraktivt og flot.​

Se udvalget hos os

Er du interesseret i at se vores udvalg af spiseborde, kan du komme ned i vores butik, som er beliggende i Ringsted. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på 57 61 11 80. Vi leverer gratis til hele Sjælland ved køb for over 2000 kr., hvilket gælder byer som Slagelse, Køge, Roskilde, Holbæk og Næstved, men også til brofaste øer og områder som Nykøbing Falster.

Herunder kan du se vores udvalg af spiseborde. Du kan også se vores udvalg af kommoder,sofaborde, senge, sofaer, lænestole og meget mere!

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00