Boksmadrasser

Vi sover ca. 1/3 af vores liv væk, og det er derfor rigtig vigtigt, at man har en seng, som passer til ens krop. Senge fås i forskellige hårdheder, mål og varianter, og det kan være svært for en person at finde lige den, der passer en bedst. Vi i Møbelland giver dig hellere end gerne råd og vejledning til at finde den perfekte seng til dig.

Et stort udvalg af senge

Som nogen af dem, der har størst udvalg af møbler i landet, har vi også et rigtig stort udvalg af senge og madrasser. Vi har både boxmadrasser, elevationssenge, kontinentalsenge mm. Vi har også topmadrasser, så hvis du fx køber en boxmadras, så glem ikke topmadrassen. Den giver det sidste til komforten og forlænger boxmadrassens levetid. Udover senge har vi også tilbehør, som sengetøj og lagner.​

Vi leverer gerne

For at du ikke skal bøvle med at bære din gamle seng ud og få den nye båret ind, så klarer vi gerne dette for dig. Ved køb for minimum 2000 kr. leverer vi dine møbler til dig, og sætter gerne sengen op for dig. Hvis du vil af med den gamle seng, kan vi også finde ud af det.

Kig forbi vores butik i Ringsted, lige meget hvor du bor, om det så er i Slagelse, Nykøbing Falster, Næstved, Holbæk, Roskilde, Køge eller et andet sted, så kig forbi. Du kan også kontakte os på 57 61 11 80, hvis du har spørgsmål.​

Udover senge kan du også se vores udvalg af kommoder,sofaborde, sofaer, spiseborde, lænestole og meget mere!

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00