Stort udvalg af kommoder - Smal kommode, kommode med skuffer etc.

Er du på jagt efter en ny kommode til dit hjem, så har vi et stort udvalg af kommoder hos Møbelland i Ringsted. Vores sortiment strækker sig vidt, og du kan finde kommoder, som er små og store, i forskellige farver og fine trækommoder. Der er stor chance for, at du finder lige den kommode, du søger. Der er noget for enhver smag, og du vil bestemt ikke fortryde et besøg hos os.

Høj kommode, smal kommode, billig kommode eller kommode med skuffer måske?

Er du på jagt efter en ny hvid kommode? Eller vil du måske gerne have en kommode i melamin denne gang? Uanset hvad har vi en kommode, som passer til, hvad du har brug for. Vores udvalg af kommoder er stort, og vi har både kommoder, der passer til dit garderobeskab og kommoder, der passer til dit tv-bord. Vores udvalg omfatter både større kommoder, smalle kommoder, kommoder med skuffer, kommoder i moderne stil og kommoder i lidt ældre stil. 

​Kommoder i top-kvalitet – Det sidste touch til stuen eller soveværelset

​Nogle gange kan en kommode være det sidste du mangler i dit soveværelse eller i din stue. Måske er temaet i stuen lidt rodet, og du mangler noget for at samle det hele? Her kunne en kommode være det sidste touch til indretningen. Har du eksempelvis et Tv-bord i melamin, så kunne en smal kommode i melamin skabe en sammenhængskraft i din indretning. Det behøver nødvendigvis ikke at være en smal kommode, men fordelen ved en smal kommode er netop, at den kan gemmes lidt væk. Det kunne også være, du måske har for mange matchende møbler, og måske har brug for noget der fremstår neutralt? Så kunne du med fordel vælge en hvid kommode eller en sort kommode.  

Kommode med skuffer – Gem rodet væk

​Det smarte ved en kommode med skuffer er netop, at du kan gemme noget af rodet væk i skufferne. Her kan du med fordel vælge en høj kommode, således udnytter du rummet mest muligt. Så hvis du har en masse nipse ting, som skal gemmes væk når gæsterne kommer forbi, kunne en kommode med skuffer noget for dig. 

Kommode på tilbud – Sådan får du fat i en billig kommode

​Oftest har vi altid en eller to kommoder på tilbud. Det betyder for dig, at du næsten altid kan finde en billig kommode. Det samme gør sig gældende med udstillingsvarer. De er oftest sat markant ned, og hvis du er studererende er det altid en god idé, at spare der hvor man kan. Der kan oftest spares op til 60%. Vi sætter dog ikke vores udstillingsvarer op på shoppen, så bliver nødt til at komme forbi møbelbutikken i Ringsted, for at se vores udvalg. Du kan dog også se udvalget af kommoder på tilbud i shoppen her 

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00