Stort udvalg af kommoder

Er du på jagt efter en ny kommode til dit hjem, så har vi et stort udvalg af kommoder hos Møbelland i Ringsted. Vores sortiment strækker sig vidt, og du kan finde kommoder, som er små og store, i forskellige farver og fine trækommoder. Der er stor chance for, at du finder lige den kommode, du søger. Der er noget for enhver smag, og du vil bestemt ikke fortryde et besøg hos os.

Mange top-leverandører af kommoder

Alle vores kommoder er af attraktive mærker og af god kvalitet. Vi forhandler blandt andet mærker som KA møbler og Tvilum, hvor du er sikret et flot design.

En kommode kan gøre det sidste ved indretningen, lige meget om det er i stuen eller soveværelset. Tilmed kan man nemt gemme de ting væk, der ellers står og roder andre steder.​

Gratis levering ved køb for 2000 kr.

Vores butik er beliggende i Ringsted, men vi leverer blandt andet også til Roskilde, Køge, Slagelse, Holbæk, Næstved og Nykøbing Falster. Ved køb for over 2000 kr. er leveringen endda gratis på hele Sjælland, samt brofaste øer.

Tag endelig er kig forbi butikken eller kontakt os på 57 61 11 80 for at høre nærmere.​

Du kan også se vores udvalg af sofaer, sofaborde, senge, spiseborde, lænestole og meget mere!

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00