Klædeskabe

Klædeskab med skydelåger eller måske et hjørne garderobeskab?

Uanset tilfældet, så har vi et bredt sortiment af flere forskellige garderobeskab og klædeskabe. Vores udvalg tæller, men begrænses ikke af klædeskabe med skydelåger, klædeskabe med spejl og hjørne garderobeskabe samt indbygnings skab. Vi har derudover næsten altid et eller to garderobeskab på tilbud, så hvis du skal have et billigt garderobeskab, har vi også en løsning til dig. Udover det har vi nogle gange udstillingsvarer, og her kan du næsten altid finde billige garderobeskabe. Kom ned i butikken i Ringsted, for at se vores udstillingsvarer.

Kom forbi vores forretning her kan du også få gode råd og vejledning til at vælge dit nye klædeskab.

​Klædeskabe, der passer til dit behov

​Er der trængt med plads, kan du med fordel gøre brug af et hjørne klædeskab, eller måske du skal have en kommodei stedet for. Du kan med et hjørne klædeskab også udnytte pladsen bedre, også er der måske plads til et større skrivebord med skuffer. Herudover giver et hjørne klædeskab også en god rummelighed og dynamik i rummet.

Garderobeskab i melamin – Sådan matcher du rummets møbler

​Lige fortiden har vi garderobeskab i melamin, skrivebord i melamin og kommoder i melamin. Kig efter vores OSLO garderobeskab, det kan du med fordel matche med vores OSLO kommoder, OSLO Sengerammer, OSLO Tv-borde, OSLO Sengeborde og Oslo Sofaborde. På den måde har møblerne i dit hjem en rød tråd. Det virker både behageligt for øjet og imponerer dine gæster.

HJEMME HOS: Møbelland holder til i Ringsted på Kobbervej 3.

Det er altid en fordel at kigge forbi butikken, der kan du finde vores udstillingsvarer og på den måde gør et røverkøb, hvis du eksempelvis er studerende og skal have et billigt klædeskab. Tjek også gerne vores shop ud for at se garderobeskab på tilbud. Vi glæder os til at se dig i butikken!​

 

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00