​Kontorstole

Stort udvalg af kontorstole​

Når man sidder ned og arbejder i længere perioder, så er det vigtigt, at sidde korrekt og behageligt.

Vi har stort udvalg i kontorstole fra leverandører som Actona og Team Tranding, så vi kan få den stol der passer til dit behov.

En god kontorstol giver dig overskuddet til at udfolde din kreativitet og arbejde fokuseret på opgaven foran dig - i stedet for at fokusere på din ømme ryg.​

​Hos Ringsted Moebelland har vi et bredt sortiment af kontorstole til enhver lejlighed. Skal det være en kontorstol til hjemmekontoret, en gaming stol, eller en ergonomisk kontorstol der også pryder rummet? Vi har vi mangle forskellige modeller, der passer til ethvert rum så du selv kan skabe din helt personlige stil i hjemmet.

Ergonomi og æstetik er i højsædet hos Ringsted Møbelland. Vi ved at du kommer til at bruge mange timer på kontorstolen derhjemme, derfor bestræber vi os ikke kun på at have flotte stole der pynter i hjemmet. Vi værner også om at vores stole støtter ryggen og giver en god oprejst position på, så din ryg ikke lader overlast af de mange timers arbejde på hjemmekontoret.

Kom ned til vores butik og se vores udvalg, eller find din nye kontorstol eller gaming stol herinde på siden. Vi har adresse i Ringsted hvor du kan komme forbi og se vores store butik samt de nye kollektioner. Du er også velkommen til at besøge vores webshop, eller give os et opkald på 57 61 11 80, skulle du have nogle spørgsmål, vi glæder os til at se dig i Ringsted Møbelland

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00