Historie

Historien bag Møbelland​

Historien om Møbelland retter sig mange år tilbage, nærmere betegnet i 1977 hvor Lisbeth overtog hendes forældres møbelbutik i Sct. Hansgade 37 i Ringsteds midtby. Der drev hun butik indtil 1993, hvor hun flyttede til større lokaler med belliggenhed tæt på eksisterende butik, netop Sct. Hansgade 43-45.

Sideløbende med dette blev der drevet møbelbutik i Sakskøbing, hvor Fleming (Lisbeths mand) kørte ned i en årrække. Men det viste sig natten til den 13 August 2003, at blive enden. Butikken som var belliggende midt i hovedgaden brændte ned til grunden.

Efterfølgende blev et større valg taget, netop at to butikker i henholdsvis Ringsted og Sakskøbing skulle samles under et tag, stedet blev Kobbervej 3 i Benløse. I mellemtiden blev børnene Martin, Maria og Rasmus så store, at de blev en naturlig del af Møbelland, hvor alle sammen deltager i det daglige virke.

I 2008 vælger man, at bygge et lager til det eksisterende på 700 m2. I 2010 får man etablerede indkørsel fra Roskildevej, og laver nyt anlæg samt p-plads faceliteter. I 2012 bliver der taget en ny tilbygning på 700 m2 i brug, hvorefter butikken fremstår som et dynamisk bolighus.

Møbelland er samtidig en del af Møbelkæden som gør at møbelhuset altid er på forkant med tidens trend. Vores mål og visioner er, at give vores kunder den bedste rådgivning og service, så de efterfølgende vender tilbage igen og igen.​

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00