Dreje- og lænestole​

Det er nu rart at komme hjem efter en lang dag, og så sætte sig i sin yndlings lænestol og bare slappe af. Men har du ingen lænestol, eller trænger din gamle til en udskiftning, er det måske på tide, du får dig en ny.

Mange modeller og varianter

En lænestol er ikke blot en lænestol, for der findes mange forskellige modeller, former og farver i lænestole. Nogle er i læder andre er i stof, nogle af brune andre er sorte. Mulighederne er mange, og du bestemmer helt selv, om det skal være med eller uden puf, og hvordan den skal se ud. Vigtigst er dog, at du sidder godt i den, og du synes den er flot.

Vi har mange leverandører af lænestole og nogle af dem er Hjort Knudsen, Skalma, Skovby, Kragelund Furniture og Nordic C. Derudover forhandler vi også mange andre mærker.

Kig forbi butikken

Er du på jagt efter en ny lænestol eller nye møbler, så kom forbi butikken. Vi hjælper dig gerne på vej og kommer med gode råd og vejledning, så du kommer hjem med det rigtige. Kontakt os på 57 61 11 80, hvis du har nogle spørgsmål. Vi leverer til steder som Roskilde, Nykøbing Falster, Holbæk, Køge, Næstved og Slagelse. Derudover leverer vi også til resten af Sjælland og brofaste øer.

Du kan også se vores udvalg af kommoder,sofaborde, senge, spiseborde, sofaer og meget mere!

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00