​Sofaer i alle former og farver

Stort udvalg fra mange mærker

Vi forhandler rigtig mange mærker, så det burde være muligt for dig at finde den perfekte sofa. For blot at nævne nogle af vores mærker, har vi Brunstad, Fleming, Bruzzi, Skalma, Kragelund Furniture og mange, mange flere Er du til en modulsofa, så du kan få den, lige som du ønsker, har vi blandt andet mærkerne Top-Line og Hjort Knudsen. Den høje kvalitet og det stilrene og alsidige design gør sofaerne perfekt til alle hjem. Du kan også benytte dig af 3D byggesystem her på hjemmesiden, så du selv kan designe din sofa, inden du besøger os.

Find din næste sofa

Lædersofa, stofsofa, hjørnesofa, chaiselong, modulsofa, systemsofa – ja, mulighederne er mange, og valget kan være endnu sværere. Vi står klar til at hjælpe dig hos Møbelland, og vise et stort udvalg af de forskellige sofaer vi har. Sofaerne fås i mange former, farver og materialer.

En sofa er noget som bruges dagligt, og det er derfor rart at have en sofa, der er behagelig at sidde i, og som også er pæn.

​Få leveret din sofa til døren

Skulle du være så heldig at finde en sofa hos os, så frygt ikke for levering. Vi leverer skam gerne, og giver dig også muligheden for, at vi tager den gamle med. Så slipper du for besværet med at transportere frem og tilbage på den nye og gamle sofa.

Kig gerne forbi vores butik i Ringsted, lige meget om du bor i Roskilde, Slagelse, Nykøbing Falster, Køge, holbæk, Næstved eller en hel anden by. Du kan også kontakte os på 57 61 11 80 eller skrive en mail til os på moebelland@moebelland.dk. Vi hjælper gerne, og svarer på de spørgsmål du eventuel skulle have.​

Du kan også se vores udvalg af kommoder,sofaborde, senge, spiseborde, lænestole og meget mere!

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00