Det perfekte sofabord

Mangler du et nyt sofabord til din stue, er du kommet helt rigtigt. Hos Møbelland har vi et stort udvalg af sofaborde og sikkert også et, som passer til din stil i hjemmet.
Lige meget om du er på jagt efter et stort firkantet sofabord, et lille rundt, et ovalt, et hjørnebord, et flerfarvet eller et ensfarvet sofabord, så kan du finde det hos os. Vores sortiment er bredt, og vi forhandler mange mærker af høj kvalitet.

Vores leverandører

For at kunne tilbyde det bedste til vores kunder, forhandler vi kun mærker, som har god kvalitet og et flot design. Nogle af de mærker vi forhandler er Skovby, A.C.O. Møbler, Casø, Vannerup møbler, Green Furniture, RGE og mange andre.

Levering til tiden

Når du køber møbler hos os, har du muligheden for at få dem leveret, og vi leverer til tiden. Hvis du køber for minimum 2000 kr., er levering tilmed gratis.

Vores butik er i Ringsted, men dette betyder ikke, at folk fra Køge, Roskilde, Nykøbing Falster, Næstved, Slagelse eller andre byer ikke er velkomne. For selvfølgelig er alle velkommen i vores butik, og har du spørgsmål, kan vi kontaktes på 57 61 11 80 eller på vores mail moebelland@moebelland.dk.

Udover vores sofaborde har vi et stort udvalg af diverse møbler, se bl.a. vores udvalg af kommoder,sofaer, senge, spiseborde, lænestole og meget mere!

Dugfriske billeder og nyheder​

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

​Du kan blandt andet opleve spændende TILBUD og flotte billeder.​ Kom med din mening om vores service, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde.

Ringsted Møbelland ApS

Kobbervej 3 Benløse

4100 Ringsted​

Find vej

Åbningstider:

Man - tors:

kl. 10:00-18:00

Fre:

kl. 10:00-19:00

Lør og Søn:

kl. 10:00-15:00